Förbannad......!! Aaaaahhhhgggg.

Okej, jag är typ så arg så jag skakar!


Jag ska jobba på Dyket i Njurunda i sommar som är en badplats som min gamla förening Njurunda Simsällskap bedriver. Har även en del timmar på gruppboendet i Kvissleby som jag brukar jobba på. Allt var klappat och klart. Jag har dessutom tackat nej till FYRA andra sommarjobb som jag blivit erbjuden senare pga att jag hade lovat att jobba på Dyket.


Nu har de tydligen bytt styrelsemedlemmar i Njurunda SS och en ur den nya styrelsen ringde mig igår (drygt en vecka innan jag ska börja jobba) och säger att jag inte får jobba där i sommar..... Öhhh?? Normalt?
Jag tog såklart en diskussion med henne och förklarade lugnt och sansat (så lugnt som jag kunde med en puls på typ 220) att jag har fått ett muntligt avtal på detta. Men det lyssnade hon inte på utan sa bara att det är så det är.


Jag har jagat facket hela morgonen utan att få tag på dem. Då ringde jag en gammal juridik lärare som sa att jag har all rätt på min sida : ) De måste ge mig jobb i de 6 veckor jag blivit lovad.


Ringde upp "damen" som ringde mig igår och berättade detta. Hon sa typ bara att jag inte har nån rätt och hänvisade mig till den gamla ordföranden. Hon påstår att det ej finns beslut på detta.
Men det vet jag att det finns! Så nu jagar jag den gamla ordföranden.

Jag ger mig inte!

Kan tillägga att det är STYRELSEN och inte Maria som jobbar som kanslist som gjort fel.
Maria är jättegullig och hjälper mig så mycket hon kan!!


Jag blir vansinnig!

Ha det!


Underbar helg.....!!!

Jag har varit i Umeå i helgen...
 Freddan och jag tog bilen ned i fredags och kom hem nu, så det var en långhelg dessutom! Helt underbart!!!!


Vi har bott hos Elvira och Jocke, även Yvve var på besök! 
I fredags då vi kom åkte vi direkt till brännbollsyran och tittade där och kände av riktig Umé stämning.... Sedan åkte vi hem till Elvira och Jocke, köpte pizza och drack lite vin och spelade spel... Mysigt!


På lördagen var det stan som gällde, speciellt för mig, Elvira och Helena som slöt upp med oss. Och shoppingen gick riktigt bra för oss alla tre!
Freddan, Yvve och Jocke var en liten stund på stan men de valde att titta på Peter och Johan som hade ett brännbollslag som faktiskt gått vidare (det är typ omöjligt).....


På kvällen var det grillning och fest hemma hos Elvis å Jocke. Det var en massa folk där, från gamla klassen och lite övrigt! Skitkul hade vi!!!! Och så kul att träffa alla, tack för att ni kom dit!!!
Och lika kul hade vi sedan på Rex!
Natten avslutades hemma hos Elvis å Jocke med korv med bröd och RÄKSALLAD.
Jag säger bara "Räksallad är efterfest"!!!






På söndagen var det lika soligt och fint som de andra dagarna, kanonväder hela helgen, sol, sol, sol!
Vi åkte till utomhusbeachplaner och satt och väntade ett bra tag på att de skulle bli lediga. Elvira och jag tröttnade på att vänta så vi åkte till Strömpilen och shoppade lite till och inhandlade lite middag medans de övriga spelade lite beach! På kvällen var jag, Elvis och Yvve på nån kör som sjöng poplåtar, det var väl sådäääär.....
Killarna spelade freesbeegolf i stället (bättre val...)


Idag har vi hälsat på Elvira (inte hon vi bodde hos, utan en släkting till Freddan), och sedan var vi på stan och käkade en sista lunch med Evira, Helena och Johan innan vi åkte hem....


Det var helgen i korthet.... : )
Grym helg har det vart! Vi glömde kameran så jag har tyvärr ingen bild att lägga ut!



Vi var även och kollade in IKSU som nu har öppnat den nybyggda delen, det gör att man saknar Umeå ännu mer. SÅ fint och SÅ stort!!!


Nu är Freddan och städar nån väg med handbollen och jag ska laga lite middag, palt blir det idag!

Ha det!

Åker till Umeå...yran!

Idag har jag jobbat dag på Korpen och kväll som personlig assistent, så jag är lite sliten....


Men! I morrn jobbar jag typ 8-11 sen åker jag å Freddan till Umeå över helgen, ända till måndag.

Det är brännbollsyran så vi ska mysa, kolla brännboll, dricka öl, gå på stan och träffa alla underbara kompisar i Umeå!
Ska bli så skönt och kul.



image40

Vårat klasslag för två år sedan..... eller förra året, vet inte riktigt.
Bilderna ser ju ganska lika ut varje år....



image41


Jag var publik det året....
Jag är värdelös att slå så det var väl bara bra att jag inte var med!
Jag vet i alla fall hur man sitter som en man och bresar.....


Ha det!

Är jag en pedant.....????

När jag var liten och skulle städa mitt rum var den första frågan till mamma "Måste jag damma??"
Det var det VÄRSTA jag visste.... i och för sig hade jag typ 273 prydnadsfigurer på hyllorna som man var tvungen att antingen plocka ner.... och sen upp igen, eller lyfta på dem en och en för att kunna torka under.
Jag har inte lika mycket prydnader nu..... Tack och lov.

Men, jag kan städa ihjäl mig!!! Kommer hem och börjar plocka lite, och det slutar med att jag sveper med trasan överallt..... Dammet bara syns ju så väl!!! Och det blir verkligen nytt damm på en dag!

Jag har alltid tyckt att mamma är konstig som kan störa sig så otroligt på att det ligger en tröja på soffan, och det tar emot att säga men jag är fan likadan! Sjukt!! Och tyvärr tycker inte Freddan att det gör lika mycket att en tröja ligger på soffan..... Men han sköter sig, bättre än jag trodde.... Han vet väl att jag flippar ut annars.... 



Nu är det i alla fall nystädat och skööönt att vara hemma.



Min gula, snygga mikro (som Tom Bovalius i Skilda Världar hade likadan) har gått sönder....!!! Snyft.
Det är svårt att leva utan mikro.
Kom hem från jobbet, och hade glömt att ta fram mat från frysen i morse. Tänkte att jag bara skulle ta fram lite bacon från frysen och tina i mikron litegrann.... ingen mikro!!!
Jag får helt enkelt vänta tills det tinat!!!
Blir hårdbröd och kaffe under tiden.....

image39


"Vänner" nu!


Ha det!


Möhippa...


Hej hej!

Har varit hemma i helgen, på MÖHIPPA!!!! Bohman ska gifta sig....
Det var jättetrevligt och hon hade då verkligen inte väntat sig det.....Jag missade ju dagens aktiviteter, men var med på kvällen!
 Så här snygg var hon vid öppnandet av lite presenter i rosa kläder!!


image38


Resten av helgen var bara bra.
Frida bjöd på en jättegod middag (grillat) och vi myste lite med tjejerna...


Sedan var jag i stugan med mamma, pappa och Erik i lördags innan jag åkte hem.
Den blir jättfin!!!!


Nu är jag tillbaka i Luleå och jobbar på....
Har masserat hela förmiddagen och ska snart iväg på mitt extrajobb (personlig assistent)....
Ska bara vila ögonen lite, är så jäkla trööööött jämt!


Ha det!

Grattis Elvis!

Som fyller år idag....
Men klockan är över tolv, så det blev igår...

Men grattis!!!


image37



Puss på dig!

Schlagerskräp.....

Det är ju ingen idé att titta på nå mer schlagerfestival..... Jag todde verkligen vi hade en låt som kunde passa i år.... Men icke!!!

Jag kom hem så jag såg de tio sista bidragen, och även snabbgenomgången då...
Vilket skräp!!



Sedan somnade jag under röstningen.... Vissa program är så sköna att sova till.
Det är ju inte så att jag skulle kunna somna till Cityakuten eller Lost eller nå, men som en sån där röstning är jäkla skönt att vila ögonen till. En del idrott tycker jag också om att sova till. Som backhoppning, trav....

Om jag är trött och vill sova lite framför TV:n sätter jag gärna på Eurosport. Inte för att jag inte tycker om sport, det gör jag ju. Jag tycker det är behagligt att ha det i bakgrunden.

Jag tror det är från det jag var liten. Trav och tipsextra tycker jag är jättemysigt att lyssna på. Jag kopplar ihop det med lördag, lördagsgodis, och att pappa och morfar tittar på trav eller tipsextra.... Mysig lördag då alla var hemma...



Har skrivit lite uppsats idag iaf, men det går tungt.....

Nu kommer snart Freddans brorsa med tjej så jag ska sätta på lite kaffe!

Ha det!

Grattis pappa på födelsedagen!


Idag fyller min kära pappa år! Grattis, grattis grattis på födelsedagen, hoppas du får en BRA dag!
Med snickrandet i stugan...


image36


Jag har en pojkvän som än en gång är lite skum....  Vi såg filmen Eragon häromdagen, nu vill han ha en drake. Han tjatar verkligen att han vill ha en drake.... Typ och rida på eller??





Jag är trött.... hela tiden....  Jobbar aningen för mycket nu. Vill bara vara ledig lite!!! Men Korpen är ju skitkul och så, det är bra. Blir lite jobbigt då jag nu även jobbar typ varje helg! Har bytt bort min söndag till helgen, ska bli sköööönt. Dagen vigs i och för sig åt uppsatsskrivande....

Nu blir det kaffe, glass och Eurovisionsfestivalen (semi)!

Kram!

Galen man....

I går satt jag och kollade på TV, Freddan vid datorn....

Jag gick in till honom och då säger han "-Jag har frågat Mathilda om hon vill bli min tjej, men det ville hon inte. Hon vill att jag ska köpa något åt henne först....." Jaha!!!! Nu är han less på mig.....

Men det visade sig vara Thomas han pratade om.... Thomas, det är en påhittad fotbolsspelare som Freddan har på nån internetsida.... Han tränar honom, handlar saker åt honom och ser till att han mår bra i övrigt.
Dessutom mailar han regelbundet med andra i laget, sin tränare och folk från andra lag, dessa påhittade personer har även de en riktig människa som tar hand om dem!!!

Hallå!?! Det är helt sjukt. När vi var i Egypten var han tvungen att gå till en dator för att se hur träningen gick för Thomas...... Sen kommer han stolt tillbaka och säger att Thomas gjorde tre mål i den senaste matchen.
Ha ha ha!!!




Thomas?


Jag har jobbat hela helgen.... på simhallen.



Skulle bara jobba söndag,
men de ringde och undrade om jag kunde jobba även lördag, så snäll (och girig) som jag är ställde jag upp. Nu väntar en ny vecka med heltid på Korpen och sen två stycken 11 timmars pass till helgen.... Så jag har det jag gör.

Ikväll ska jag försöka skriva uppsats... Måste! Men vill inte...

Ha det!

Några fler semesterbilder

Då var det helg igen.... Veckan har i och för sig inte vart så lång, men det är ju alltid skönt med helg! Ska i och för sig skriva uppsats hela lördagen och sedan jobba på söndag, men ändå!

Det är ingen värme i Luleå!!!! Jag vill ha vår, var är den? Nu är det ju maj å allt, måste bli lite varmt snart!
Nu har jag klart med mina jobb i sommar i alla fall. Jobbar hemma två månader. Dyket och gruppboendet. Ska bli skönt att komma hem lite. Fast Freddan och jag verkar ju aldrig få en sommar tillsammans. Men man måste ju försörja sig med! Mamma och pappa bygger ju även hus som det ska bli kul att komma hem till. Sen är det ju alla bäbisar/barn som man vill träffa. Får gulla med kompisarnas när man inte är vuxen nog än att ha några egna... : )

Ikväll blir det lugnt och en massa TV. Freddan jobbar dygn och jag ska softa för mig själv.

Nu väntar en löprunda, har lite ångest men bara jag tar mig iväg brukar det ju kännas bättre!



 

Jag och erik rider kamel


Erik och Stina rider kamel i Kairo!

 
Fredde & Veronica


 

Freddan och jag softar på beachen


hej



Lovers.... Stina och Björn





Jag röker vattenpipa som är VÄLDIGT vanligt i Egypten!


 
black and white


 

Brun och...... lite mindre brun.....  : )


image35


Bröder (syns det?) provar sjalar....


Ha det alla!


Grattis Bohman!!!

Jag fattar inte! Jag har ingen bild från digitalkameran på Marie Bohman.... Och en vanlig bild är ju aningen svår att lägga in!

Men grattis på 27 årsdagen!

Puss från mig!

Lost, Lost, Lost å så lite Greys....

image34

Idag har jag sooooooftat!

Jag har kollat på 5 avsnitt av Lost och än så länge (klockan är bara halv åtta) 2 avsnitt av Greys Anatomy. Jag vilar mig i form för resten av veckans jobb.... Jag har dock även deklarerat och varit ute och joggat. Observera joggat för det gick verkligen inte fort. Nu har träningen legat nere för länge, nu startar hårdkörningen! Beach 2007!



Igår firade vi Valborg hos Freddans föräldrar. Årets första grillning! Vi tittade även på filmen från Egypten, och längtade tillbaka lite...


När vi var på stan med Elvira och Jocke i lördags skulle vi gå och fika. Vi var alltså fyra stycken, de beställde en HEL tårta! För att fira att jag fyllt år. Tjejen i kassan frågade lite förvånat "ska ni äta den här?". Hon tyckte nog (och jag förstår henne) det var aningen skumt att fyra stycken skulle klämma en hel tårta! Men god var den, inte en smula lämnade vi..... Jocke offrade sig på sista biten!








I morrn jobb på två ställen så nu måste jag njuta av sista tiden av den här kvällen! Min första hälsoprofilbedömning väntar även i morrn, så lite nervös är jag....!


Kram på er!



RSS 2.0