Helg!


Även fast jag är ledig hela tiden är det skönt med helg 😃... Full rulle hela helgen!

I fredags var Frykmans här och det blev en efterlängtad spel och vinkväll!
Igår åkte vi till Sävast för lite luciafirande i kyrkan och sen fondue på kvällen!Idag 2-milsrunda med Freddan och sen Julmys i Brändön hos Jessica och Erik med hela gänget! Sååå gott!!LuciaI morse har vi varit på Tyras lucia! Massa snö, -3 och söta små ungar... Som vanligt mest fröknarna som sjöng men det är väl så på dagis ;) Duktiga var dom!

Även farmor och Stina hängde på! Dom var så ivriga att de stod ute och väntade i kylan innan ens dagisbarnen hade kommit ;)Trevlig lucia på er!


Jag vill vara med dig storasyster...


Sally är så söt när hon "står och hänger" utanför Tyras rum och vill komma in...


Sen ibland plötsligt så händer det...


Söta systrarna...


De här jävla tomtarna...
Jag älskar ju julen men det här förbannade pyntandet med tomtar...?!?
De stör mig.

Freddan vill helst ha en hel arme med tomtar och han spelar ut mig med kortet som stavas barnen. Han säger till Tyra att vi måste ha tomtar och då blir det ju ett jäkla tjat från henne...

Stjärnor och ljus gillar jag, men tomtar och luciatåg går bort!!!
Han pratade till och med om gardiner med tomtar på men jag gjorde klart för honom att sätter han upp det så åker de ner lika fort!! 

Kolla vilken ful varelse...


Lika hemsk...


Det är inte Tyras huvud i fönstret bredvid tåget det är en frisyrdocka... ;)


God jul!


Helvetesdag


Vaknade upp i morse med migränen från helvetet, jävlar så dåligt jag mådde!
Freddan jobbade dygn såklart...

Pallrade mig upp för att ta hand om de två barnen som såklart kräver sitt. Spydde för jag mådde så illa och satt sen och lipade när jag gav Sally gröt..

Ringde Freddan typ 10 ggr men han hade telefonen på laddning och hörde den inte... Tyra var så duktig och hjälpte med att passa Sally det hon kunde.

Till slut fick jag tag på Freddan och han kom hem några timmar tills Ingrid och Svante kom och hämtade tjejerna. Tack snälla ni!!

Har sovit och vilat hela dan och vilken befrielse när huvudvärken sakta men säkert försvinner...

Bättre dag i morrn hoppas jag!


Umeå!I helgen har vi varit i Umeå hos Elvis och Jocke och hälsat på! Jättemysigt och Jocke briljerade i köket som vanligt!!

Mycket trevlig helg med häng hemma, på stan och på IKSU! Gud vad vi saknar IKSU!! Det går ju verkligen att göra allt där! Vi var där några timmar på söndagen och klättrade, gynnade, badade och käkade lunch! Så skön dag!

Nästa gång vi ses är nog Elvis mage stooor!!


RSS 2.0