Vänner


Freddan jobbade igår och är nu iväg och fiskar lör-sön så det är jag och tjejerna!

Igår var vi på stan, lunch med Frida och sen kom även Jessica med barnen. Halvkaos (det är nån stor internationell matmarknad) med barnvagn och en fyraåring som vill springa runt överallt. Inte lättare då Jessica var i samma barnsits som mig. Svettiga mammor ;)

Lite äcklig fudge fick följa med hem =(

Idag har vi hängt i Brändön med Jessica och hennes småtjejer. Inte en bild blev det där...


Till skogs!!


Idag packade vi ihop och drog till Hertsö träsk för att grilla lite hamburgare och leta svamp! Burgarna var goda men inte en enda kantarell hittade vi!

Sedan har jag sprungit 1000 metersintervaller med Kia! Intervaller blir inte av om jag inte gör dem med nån! 4 st blev det och totalt 12 km idag!

Nu känner jag mig halvrisig, ligger däckad i soffan. Hoppas bara jag är trött och inte att jag ska bli sjuk...


Bad!!


Onsdagar ska bli baddagen på veckan! Igår fick Sally bada med sina jämnåriga kompisar Thea och Tea. Tvillingen Ville satt på kanten och svettades...

Alla tre brudarna verkade tycka det var en rolig stund i vattnet!

Storasyster badade med Emma under tiden så hon var nöjd!

Trevlig onsdagsrutin!


Nu kör vi!!


Nu är den bloggtorkan över!

Dagen efter förra inlägget så började Sally snurra! Så nu är hon stora damen som både snurrar och äter smakportioner! Det mesta spottas ut fortfarande...

Jag har kört pass på två olika convent så nu är det gjort och jag känner att jag kan slappna av! Ikväll kör jag mitt första pass som instruktör på Stil och jag är lite nervös...
Ny anläggning, nya kunder, Activio (vilket jag aldrig instruerat med tidigare...), men framför allt KUL att komma igång igen!!

Nu är det även dags att lägga lite mer fokus på löpningen. Tanken är 3-4 löppass i veckan, 1-2 spinning och minst två styrkepass (i kombination med spinning). Sedan tänkte jag försöka få till ett yogapass i veckan! Visst ja, har ju pratar ihop mig med mina fd "simmarkollegor" att vi ska ha lag i masters SM i mars så det måste ju bli minst ett simpass i veckan också! Tur att jag är föräldraledig så allt hinns med ;)

Idag ska Sally få gå på badhuset för första gången!


RSS 2.0