"Lerbäckenkalas"


SOM Tyra väntat på sina kalas! Eftersom vi är i Sundsvall på söndag då hon fyller hade vi idag Lerbäckenkalaset (som hon säger).

Festlokalen bokad och kompisar inbjudna! Tyra hade beställt marängsvisch och fiskdamm, så det blev det. Tror barnen hade kul och vi vuxna drack kaffe och surrade...

Trevligt!


Sally 3 mån


Då var lilla bebisen 3 månader! Hon väger 5 695 g och är 60 cm.

Hon är en snäll tjej och börjar trivas väldigt bra att sitta i babysittern och kolla vad vi gör.. Blir hon grinig behöver man oftast bara stanna till och prata med henne så blir hon nöjd! Hon pratar massor och utforskar ljud och vad man kan göra med munnen..

Sover för det mesta hela nätterna utan att äta. Äter snabbt! Klar på några minuter...

Ibland får hon ligga inne hos storasyster som leker doktor med henne och läser bok, det älskar hon!

Hon verkar vara ganska nöjd med livet... =)


Kroppen efter 3 månader


Nu har det gått tre månader och jag tänkte göra nån slags utvärdering av hur jag mår...

Började träna (lätt) 2 veckor efter födsel och springa 6 veckor efter. Nu tränar jag för fullt! Känns bra att träna förutom att det inte går så fort när jag springer! Försöker träna 5-6 ggr i veckan och den här veckan fick jag ihop 5 mil löpning!

Jag lyckades gå upp "härliga" 23 kg och har 6 kg kvar (8 till sommarvikten som ligger lägre eftersom jag då springer mer). Har kämpat som fan med både kost och träning men det går jävligt segt... Är ju egentligen ingen panik men 6-8 kg känns verkligen då jag springer...

Jag är anmäld till Stockholm maraton nästa sommar =)

Trodde att det kanske skulle påverka höfter och fogar att börja springa så tidigt men de känns bra!! Har däremot jävla problem med nacken och ont i en vrist...börjar kanske bli gammal ;)

Men jag börjar se ljuset i tunneln att kroppen ska fungera som den gjorde innan Sally bosatte sig i mig i 9 månader... ;)


Lite ledsen...Jag ligger hemma med en sån förbannad huvudvärk... Den här dagen som skulle bli så kul. Först lunch och tivoli och massa barnaktiviteter på stan med kompisar och barn... Har längtat så att få se lyckan i Tyras ansikte då hon får åka karusell och träffa Dora!!

Sedan skulle jag på Hamnfesten ikväll och dricka lite vin med vänner..

Nu är Freddan med barnen på stan och jag ligger i sängen. DET SUGER!!

Vi har varit i stugan hela veckan. Skönt trots det lite dåliga vädret! Freddan och jag var på date en kväll, middag och bio! Farmor passade barnen, det uppskattades!!
Utflykt


Häromdagen packade vi med middagen och grillade på nåt som hette Sörudden... Vi chansade helt vart vi skulle åka. Bara åkte på måfå, och det blev ju helt perfekt!


RSS 2.0